Hirdetés

Overwatch - elindult az évfordulós ünneplés, videót is kaptunk

|

Holnap lesz egy éve, hogy megjelent a Blizzard lövöldéje, a neves alkalomból pedig több mint száz új játékbeli cucc érkezik.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy a Blizzard tervez valami különleges eseményt az Overwatch megjelenésének egyéves évfordulójára, és már láttunk néhány dolgot az újdonságok közül, de most megjött a hivatalos bemutató is.

Helyi idő szerint már délután öt órakor aktiválódott az Anniversary Event, úgyhogy már be is léphettek a launcherbe, aztán kezdődhet a patchelés. Három új pálya, számos legendary skin és több mint száz kozmetikai tárgy érkezett meg a játékba, ráadásul most megkaptuk az esemény hivatalos videóját is.

Az ünneplés június 12-ig tart, szóval nem árt sietni, ha meg akarjátok szerezni a menő újdonságokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)