Hirdetés

Overwatch - évfordulós frissítéssel jött a Workshop

|

Az új skinek mellett a beépített modding eszköztár is befutott. Már pörögnek is az őrült játékmódok.

Hirdetés

Tegnap este érkezett az Overwatch harmadik évfordulós frissítése, ami szokás szerint rengeteg skint és egyéb cuccot. Az Arcade részlegben azonban most nem régi események játékmódjai, hanem Workshopban összerakott mókás újdonságok várnak minket.

Hirdetés

Maga a Workshop gyakorlatilag a játék beépített modding eszköztára, amivel egyedi logikát lehet építeni, ezzel új játékmódokat és akár új hősöket alkotva. Külső elemeket nem lehet belepasszírozni az Overwatchba, de ezt leszámítva a Workshop meglehetősen nagy szabadságot kínál.

Az Overwatch Anniversary esemény egyébként június 10-ig tart majd. Aki be akarja gyűjteni az új kiegészítőket, az gyorsan kezdjen el szinteződni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)