Hirdetés

Megújult formában hozta vissza a kooperatív missziókat az Overwatch Archives eseménye

|

A hősök korábbi bevetéseit bemutató event a megszokottnál picit korábban élesedett.

Hirdetés

Az Overwatch meccsei már önmagukban is elég izgalmasak, ám a Blizzard gyakran hoz olyan extra mókákat, amelyek még érdekesebbé teszik a hero shootert. Ilyen például a kínai újévvel vagy a karácsonnyal kapcsolatos esemény, de előfordul az is, hogy a karakterek múltjába tekinthetünk be egy-egy bevetés erejéig.

Hirdetés

Már kezdetét is vette az idei Archives event, ami ismét elég menő skinekkel és egyéb kozmetikai apróságokkal bővítette a játékot, ám akad egy nagy hiányossága. Az a helyzet ugyanis, hogy a Blizzard idén nem hozott nekünk új kooperatív küldetést, helyette különböző módosítókkal dobja fel az Uprising, a Retribution és a Storm Rising missziókat. Az esemény ideje alatt hetente változó kihívásokat is kapunk, melyek teljesítésével további extrákat, valamint elég pofás kinézeteket vághatunk zsebre.

Új misszió tehát nincs, de a szokásosnál előbb rajtolt el az idei buli, ami március 12-től egészen április 2-ig tart, szóval viszonylag kényelmes tempóban gyűjthetjük be az újdonságokat. Ha még többet szeretnétek megtudni az eventről, akkor feltétlenül ajánlott egy pillantást vetni a hivatalos oldalára.

Ti elégedettek vagytok az idei Archives esemény újdonságaival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)