Hirdetés

Overwatch - újságcikkek készítenek fel a következő eseményre

|

A semmiből jött egy oldal az Overwatch világának egyik napilapjából, a Habana Sunból, ami kubai üzletek titokzatos sorsáról mesél.

Hirdetés

Az Overwatch kapcsán érkezett új infók tartalma és az újságcikk megjelenésének időzítése erősen arra utal, hogy új Archives esemény és azzal együtt egy új pálya közeleg.

Hirdetés

A cikk nagy része egy Don Rumbotico nevű kis családi rumbizniszről szól. Az üzlet szerény kezdetekkel indult, aztán amikor már pörgött a kassza, egyre több probléma merült fel. Késtek a szállítmányok, aztán leégett a finomító és a tulajdonos Diaz család végül csődbe ment. Egy csoportnyi titokzatos befektető kisegítette őket, de teljesen átalakították a céget, és a Don Rumbotico már csak névben emlékeztet a gyökereire.

A hírek szerint nem csak a Diaz család kis rumüzlete járt így: Havanában több kis üzlet is hasonló sorsra jutott, és még a Havana Sea Fort is így járt, ami korábban egy városi nevezetesség volt, most azonban katonák és helikopterek veszik körül a területet.

A város átalakulásáról szóló cikk után egy figyelmeztetés olvasható egy közelgő hurrikánról. Fernand várhatóan hatalmas pusztítást fog végezni a környék partvonalán, így a szöveg felhívja a környező lakosok figyelmét a veszélyre, és kéri őket, hogy mielőbb hagyják el a területet.

Titokzatos befektetőcég, katonák, helikopterek és egy iszonyatosan veszélyes természeti jelenség. Ha ez mind benne lesz a következő eseményben, akkor izgalmas kis Archives szezonra számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)