Hirdetés

Overwatch - már tudjuk, mikor jön Baptiste az éles szerverekre

|

Már csak ötöt kell aludni az új gyógyító érkezéséig.

Hirdetés

Az Overwatch hivatalos Twitter oldaláról tudjuk, hogy jövő hét kedden már az éles szervereken lövöldözhetünk majd a legújabb karakterrel. Baptiste egy sokoldalú gyógyító, akit leginkább a hitscan karakterek rajongói fognak szeretni.

Hirdetés

Baptiste egyébként a játék 30. karaktere, elsődleges fegyvere pedig a Biotic Launcher, ami alapállásban rövid sorozatokat enged rá az ellenfelekre, míg másodlagos lövedékével a társakat gyógyíthatja.

Alig várjuk, hogy láthassuk majd, mit tud a karakter a profik kezei között. A halhatatlanságot garantáló védőfala valószínűleg nem egy Overwatch League meccsen fog életet menteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)