Hirdetés

Overwatch - Bastion jelenleg szinte sebezhetetlen

|

Hamarosan jelentősen átalakítják Bastiont, aki már nem olyan hatékony, mint az Overwatch megjelenésekor volt. A teszterverre került változat viszont túl erős lett, egyetlen hős ultija tudja csak megölni.

Hirdetés

Folytatja az Overwatch finomhangolását a Blizzard, hamarosan a robot, Bastion is változásokon megy át. Jelenleg az a terv, hogy kap egy passzív képességet, melynek köszönhetően Turret módban és tankként 35%-kal több sebzést nyel el.

Ez még így nem volna baj, az viszont annál inkább, hogy Ana 50%-os boostja az alap 35-tel kombinálva majdhogynem halhatatlanná teszi. Ugyan a támadások hatására csökken az életereje, és valószínűleg ha egyszerre két-három hős lövi, talán kiiktatható, de tankként egy lövéssel is elintézheti támadóit, így valószínűtlen, hogy sikerül a szükséges mértékben bántalmazni. Az alábbi videóban láthatjuk, hogy Soldier 76, Roadhog, Pharah vagy Reaper támadása alig kottyan meg neki, McCree pedig be sem méri, mert nem tudná egy lövéssel kinyírni. Az egyetlen, aki felveheti vele a harcot, az egy másik Bastion.

Valószínűleg ezt hamar javítják. Elég lehet az is, ha Ana lövése kiiktatja a passzív bónuszt, és amíg hat a védelem, 50%-on marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)