Hirdetés

Overwatch - Jeff Kaplan szerint is túl erős lett Bastion

|

A játék producere ugyan finomabban fogalmazott, mint a rajongók többsége, de ő is hasonlóképp vélekedik a hősről, ezért a Blizzard már tervez is néhány változást bevezetni a PTR szerveren.

Hirdetés

Az 1.8-as javítás számos újdonság mellett az omnic hőst is átalakította, de ennek a játékosok nem nagyon örültek, mert az új passzív képessége miatt Bastion sok esetben gyakorlatilag legyőzhetetlen, és most Kaplan is megosztotta gondolatait a témával kapcsolatban.

A hivatalos fórumon alakult ki egy beszélgetés a hősről, amibe az Overwatch fejese is becsatlakozott, és elmesélte tapasztalatait a többieknek.

"Az elmúlt néhány estén játszottam Bastionnal és ellene is. Úgy gondolom, hogy jelenleg tényleg túl erős. (…) Előfordult, hogy Bastionnal voltam és egy Tracer megpróbált levadászni. Egyértelműen jobban játszott, mint én, nagyon ügyes volt. Eléggé rámentem az öngyógyító képességre, így a Tracer nem is tudott legyőzni. Én viszont Recon módban szép lassan végeztem vele. (…) Tényleg hibásnak érződött ez az egész. Viszont sok általam olvasott visszajelzés eléggé túloz ezzel kapcsolatban."

Szerintetek is ráfér Bastionra a gyengítés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)