Hirdetés

Overwatch - a srác, aki Bastionként ment az iskolai halloween buliba

|

Az biztos, hogy az udvaron minden szomszéd az omnic háborútól rettegett, amikor meglátták a 10 éves kis srácot egy vörös madárral szerelt gyilkológépként.

Hirdetés

Jiovanie Velazquez 10 éves fia Bastion jelmezben akart menni az iskolai buliba, és mivel nem lehet kapni a cosplayt minden sarki fűszeresnél, ezért csinált neki egyet. Apuka annyira körültekintő volt, hogy még egy extra "karomfegyvert" is készített a kezéhez, hogy illeszkedhessen az iskola szabályzatához, miszerint fegyvert tilos bevinni.

Hirdetés

A szerelés egyébként teljes egészében habszivacsból van összerakva, számtalan LED villogóval egészítették ki, és a mellkas részén szerepel egy hangutasításra bekapcsoló világítás.

Lenyűgöző munka, ami biztosan hatalmas sikert aratott a partin. Már ha nem volt ott túl sok Overwatch játékos. Ha igen, akkor szegényt biztosan legalább hárman jelentették az igazgatónak a Bastion választásért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)