Hirdetés

Overwatch - Jeff Kaplan beszélt arról, hogy számíthatunk-e battle royale módra

|

Jeff Kaplan is nagy rajongója a battle royale játékoknak, azt pedig ő is érzi, hogy adná magát egy Overwatch battle royale játékmód ötlete.

Hirdetés

Rengeteg rajongó követeli, hogy az Overwatch is bővüljön egy battle royal játékmóddal, a Kotaku pedig magát Jeff Kaplant, a játék rendezőjét kérdezte meg arról, hogy számíthatunk-e erre a közeljövőben. 

Hirdetés

Lehet vitatkozni azon, hogy mennyire lenne mindez jó ötlet, de az biztos, hogy egy ilyen játékmódot bevezetni korántsem olyan egyszerű dolog, mint azt a legtöbben gondolják. Kaplan erre is részletesen kitért a válaszában:

"Mindenekelőtt az Overwatch középpontjában maguk a hősök vannak, ezzel szemben azonban a battle royale játékokban az alapok a keresgélésről, a lootolásról és a játékosok közötti igazságos egyenlőségről szólnak. Az Overwatchot nem 1v1 játékmenetre terveztük, nincs minden hős kibalanszolva minden másik hős ellenében."

Az eltérő képességű karakterek különbségei mellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a jó battle royal játékok méretes helyszínekkel operálnak, ezzel szemben az Overwatch viszont nem ilyen pályákról híres. Kaplan szerint a PUBG és a Fortnite sikeréhez az is hozzájárul, hogy a pályákon nagy távokat tehetnek meg a játékosok. 

Kaplan maga is rendszeresen tolja a PUBG-t, és nagyon tetszene neki egy hasonló Overwatch játékmód is, de mindenki türelemre int inkább ugyanis, ha egyszer megkapjuk ezt, akkor biztosan nem a közeljövőben debütál az új mód. Most már legalább mi is látjuk, hogy mennyit kéne gyúrni az alapjátékon mindehhez. 

Érdemes lesz majd figyelni egyébként a szegény ember Overwatchának is csúfolt Paladinsra. Az ingyenes hero shooter ugyanis tényleg kapni fog egy battle royale módot. Ha ez sikeres lesz, akkor valószínűleg a Blizzard is jobban elgondolkozik a dolgon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)