Hirdetés

Overwatch - szerinted melyik a legnépszerűbb karakter?

|

A Blizzard egy mutatós infografikára gyűjtött össze minden fontos adatot az Overwatch bétájával kapcsolatban.

Hirdetés

Már csak néhány napra vagyunk az Overwatch hivatalos megjelenésétől, amit egy elképesztően sikeres bétával vezetett fel a Blizzard. Közel 10 millió játékos összesen 9380 évnyit játszott össze pár nap alatt.

A most nyilvánosságra hozott infografikáról kiderül, hogy Soldier:76, Widowmaker, Reinhardt és Mercy voltak kategóriájuk legnépszerűbb hősei, de mivel az Overwatchban meccs közben is lehet karaktert váltani, körönként átlagosan 8-szor ezt meg is tették a játékosok, hogy adaptálódjanak  kialakult helyzethez.

A 87 millió loot boxnak persze nem sok értelme van, hiszen a bétás eredményeinket eltörölték, de legalább annak örülhetünk, hogy Bastionnel több mint 326 milliószor mosták fel a padlót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)