Hirdetés

Már 7 millió játékost számlál az Overwatch

|

Elképesztően sikeres lett a Blizzard lövöldéje. Profi játékosok váltanak, a kiadót gyűlölő arcok is ezt nyomják, és a kompetitív részleg is szépen épül.

Hirdetés

A Blizzard ma reggel hatalmas örömmel adta tudtunkra, hogy immáron 7 millió aktív játékos tölti el az idejét a jövő háborújában. Az Overwatch hatalmas siker lett világszerte, és a számok csak növekedni látszanak.

Azt ugyan pontosan nem tudjuk, hogy hány példány fogyott el a játékból (valószínűleg jóval több, mint 7 millió, tekintettel arra, hogy volt, aki négyszer is megvette), és talán soha nem is fogjuk megtudni, de igazából ez számunkra annyira nem is fontos.

Ázsiában egyébként is rengetegen PC Bangekből játszanak, ahol egyes játékok használatáért fizetnek a játékosok. Fura ez, de a lényeg, hogy rengetegen kattantak rá a programra.

A 9,7 milliós bétázó tábor nagy része tehát visszatért a megjelenésre. A játékosok 326 milliószor váltottak karaktert és 11 millió payloadot juttattak célba (ami azért érdekes, mert az én meccseimben azt sosem tolja senki).

A világsajtó legkritikusabb írói is elismerően beszéltek az Overwatchról. A GameSpot szerint a Blizzard játéka "valami elképesztő" lett, míg a Forbes azt írta, hogy "az Overwatch egyszerűen egy csoda".

A játék kompetitív részlege is egyre pörgősebb, a múlt héten két LAN esemény is volt, és mindkettőt ezrek nézték, miközben az Overwatch folyamatosan a top 5 legnézettebb Twitch játék között van.

Ti csatlakoztatok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)