Hirdetés

Az Overwatch is készül az olimpiára

|

Az egyik Twitch streamer egy olyan ajándékcsomagot kapott a Blizzardtól, ami erősen azt sugallja, hogy olimpiai tartalom készül.

Hirdetés

Még az Overwatch játékosok sem ússzák meg a 2016-os olimpiai hype-ot. Az augusztus 6-án induló felhajtásra a Blizzard is készül, legalábbis LacedUpLauren csomagjából erre tudunk következtetni. A hölgy kapott egy dobozkát, amiben egy hatalmas meghívó hirdeti a 2016 Summer Games eseményt.

Nem különösebben meglepő, hogy egy online játék kihasználja a sportünnep körüli felhajtást. Az ilyen eventeket szeretik a fejlesztők és szeretik a játékosok is, így nem lenne meglepő, ha a lenti csomag tartalmait a játékban is viszontláthatnánk.

"Kinyitottam a csomagot, amit a @PlayOverwatch-tól kaptam, és ez volt benne. Új olimpiai kinézetek és egy térkép?! Vagy csak laza cuccok!"

"Közelebbi képek a @PlayOverwatch doboz tartalmáról, amit a @Blizzard_Ent küldött."

Tracer, Zarya és Lucio is felvette a sportszerkóját, és egy érdekes új térképről is láttunk egy képet. Van okunk feltételezni, hogy a pálya tényleg elkészül, mivel a dobozban látott képeslap kísértetiesen hasonlít ahhoz, amit az Overwatch gyűjtői kiadásában mellékeltek az egyes térképekről.

Reméljük a Blizzard nem várat bennünket sokáig, és bemutatják az új tartalmakat. Ti vevők lennétek az olimpiai tartalmakra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)