Hirdetés

A Blizzard elkezdte belengetni a következő Overwatch hőst

|

Ahogy az lenni szokott, a fejlesztők apró sztori darabkákkal vezetik fel az új karaktert.

Hirdetés

Eddig minden évben kaptunk egy új Overwatch hőst március környékén, és úgy néz ki, hogy ez idén sem lesz másképp. A Blizzard ugyanis elkezdte felvezetni a következő karaktert, és sokan abban bíznak, hogy a titokzatos új szereplő nem más, mint Echo. Az omnic hölggyel korábban már a McCree kisfilmben és az Overwatch 2 trailerében is találkozhattunk.

Hirdetés

Mivel a Blizzard egyelőre nem jelentette be, hogy Echo csak az Overwatch 2-vel együtt érkezne nem, tulajdonképpen van rá esély, hogy tényleg őt kapjuk meg ezúttal. A legfrissebb sztoridarabka tartalmát ez meg is magyarázná, mivel abban Dr. Mina Liao ír az Omnic faj lelkéről és lehetőségeiről, ha azok kibújhatnak az emberi uralom alól. Ez a bejegyzést később egy hanganyag is követte, amiben a doktornőt hallhatjuk egy pánikhelyzet közepén. Valami nem stimmelt a laborban.

Szerintetek ki lesz, mi lesz az új hős?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)