Hirdetés

Overwatch - ezek a cuccok jönnek a Blizzard World pályával

|

A jövő héten nem csak egy új csatateret, de új tárgyakat is kapunk a játékba, melyeket mind az alap loot ládákból tudunk majd kinyitni

Hirdetés

A Blizzard nagyon ritkán bővíti az Overwatch alap loot ládáinak tartalmát, de ezúttal rendesen megtömik a poolt. A Blizzard World pályával együtt kapunk majd új spray-eket, ikonokat, és különböző skineket, melyek egy-egy Blizzard játékra utalnak.

Hirdetés

A frissítés megjelenési dátuma január 23., addig pedig Blizzard azt ígérte, hogy minden nap új kozmetikai cuccokkal fognak jelentkezni. A jelenlegi lista még nem a végleges, de addig is, amíg megjönnek az új bejelentések, ezekre az extrákra lehet számítani:

Sprayek

Ikonok

Legendary Skinek:

A következő néhány napban számíthatunk epic skinekre, victory pózokra, emote animációkra, és voice line-okra. Alig várjuk már a jövő hét keddet, hogy mindezt összegyűjthessük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)