Hirdetés

Overwatch - már tesztelhető a Blizzard World

|

A BlizzConon bemutatott pálya végre felkerült a játék PTR szerverére, ahol már mindenki bejárhatja a Blizzard virtuális vidámparkját.

Hirdetés

A BlizzConon két nagyobb bejelentésre került sor az Overwatch kapcsán: Moira, az új gyógyító, aki azóta már választható a játékban, illetve a Blizzard World térkép és az azzal kapcsolatos hőskinézetek érkezése. A skinek még mindig nincsenek bent, de a Blizzard World map már tesztelhető. 

Hirdetés

Egy hibrid módhoz készült terepről van szó, amin először el kell foglalni egy területet, majd a felbukkanó kocsit (ami ezúttal Leoric koronáját rejti) el kell kísérni a céljához. Tele van a Blizzardos játékokból vett modellekkel, helyszínekkel és utalásokkal. A védő csapat például egy Heroes of the Storm árkád játékteremben kezd, a támadók pedig a Hearthstone kocsmából indulnak.

Akik PC-n játszanak Overwatch-csal, azoknak annyi a dolguk, hogy a Battle.net kliensben átváltanak a PTR-re, és már ki is próbálhatják. A teszteléshez egy külön erre beállított árkád módot is találtok az Arcade menüben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)