Hirdetés

Így készült az elképesztő Brigitte cosplay

|

A Henchmen Studios elképesztő jelmezeket tud összehozni, egy videóban pedig bemutatták, hogy hogyan állt össze legutóbbi projektjük.

Hirdetés

A Henchmen Studios csapata akkora elismerésnek örvend, hogy a Blizzard hivatalosan is megbízásokat ad nekik egy-egy produkcióhoz. Legutóbb a PAX Eastre volt szükségük egy Brigitte cosplayre, és a csapat le is szállította azt.

Hirdetés

A páncélzatot 15-en építették 5 hétig, és mindent maguk terveztek meg a pajzstól a buzogányig. Hogy bemutathassák egy ekkora munka folyamatát, összeraktak egy kis "kulisszák mögött" anyagot.

Egy második videó is készült a Brigitte cosplayről, amiben maga a páncélt viselő hölgy, Claire Hunniset volt a fókuszban.

Nem véletlen, hogy a Henchmen Studios az ipar egyik legjobbja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)