Hirdetés

Overwatch - a következő patch után végre gyengébb lesz Brigitte

|

Több support karakter is megváltozik a közeljövőben, köztük a buzogányos hősnő is, aki sok kellemetlen percet okozott a játékosoknak.

Hirdetés

A Blizzard elérkezettnek látta az időt, hogy egy fontos módosítást eszközöljön Brigitte kapcsán, amit valószínűleg örömmel fogadnak majd a rajongók, hiszen tényleg túlságosan erős volt a karakter.

Hirdetés

Brigitte talán nem gyógyít annyit, mint a többi support karakter, viszont még így is hasznos tagja lehet egy csapatnak. A hős a Shield Bash képességével például jó nagyot odasóz ellenfelének, akit így rövid időre lebénít, ráadásul utána nem is kell sokat várnia, hogy ismét használhassa a képességet. Azonban a következő frissítés 1 másodperccel megnöveli a Shield Bash cooldownját, és ez talán nem tűnik túl soknak, de nagyon jól jöhet majd az ellenfél játékosainak meccs közben.

Emellett Ana, Lúcio, Mercy és Moira is átalakul egy kicsit, ezekről, illetve Brigitte változásairól itt olvashattok részletesebben.

Nektek melyik a kedvenc support hősötök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)