Hirdetés

Overwatch - nagyot változik Brigitte egyik képessége

|

A kompetitív közösség nem kifejezetten boldog a pajzsos támogató képességei miatt, így a Blizzard most tesztel egy változtatást, ami komolyan gyengítheti a karaktert.

Hirdetés

Az Overwatch jelenlegi verziójában Brigitte minden gond nélkül odasétálhat egy pajzzsal előre néző Reinhardthoz, és arcon csaphatja őt saját pajzsával, lebénítva ezzel lovagot. A fejlesztőcsapat ezen szeretne változtatni.

Hirdetés

Mivel a legutóbbi PTR ciklus véget ért, és az 1.30 már éles, kezdődhet a további kísérletezés. Az apró módosításnak köszönhetően Brigitte Shield Bash képessége már nem fog bénítani védőfalakon keresztül. Ez komolyan megnehezíti egy sikeres bénítás leadását, és (remélhetőleg) egyensúlyba hozza a karaktert a többiekkel.

Hogy ez a nerf felkerül-e majd az éles szerverre, az attól függ, hogy a tesztelés alatt milyen eredménye lesz. Egyelőre csak várhatunk

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)