Hirdetés

Overwatch - változni fog a büntetőrendszer, komoly korlátok jönnek

|

Egy ideje már dolgoznak a fejlesztők egy keményebb büntetési megoldáson, amit hamarosan élesben is láthatunk.

Hirdetés

Első körben a kompetitív módra repül rá Blizzard. Azok, akik sűrűn kilépkednek meccsekből XP büntetést és matchmaking letiltást kapnak. Természetesen a normál játékmódra is rá fognak nézni, mivel a cél az, hogy az Overwatch minden részén jól érezzék magukat a játékosok, és senki ne keseríthesse meg direkt ezt az élményt.

Egy csapatalapú játéknál komoly hátrányt jelent, amikor egy játékos csak úgy lelép, vagy a játékidő nagy részét a billentyűzet csapkodásával tölti, hogy a chaten vezesse le mindennapi problémáit. Elsőre kicsit súlyosnak tűnhetnek ezek a büntetések, de a fejlesztők jelenleg is azon dolgoznak, hogy senkit ne bántson a védelem, aki nem szolgált rá.

Jeff Kaplan azt ígérte, hogy hamarosan komolyabb részleteket is elárulnak majd az érkező rendszerről. Kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)