Hirdetés

Overwatch - éles az új pálya

|

Már bárki elutazhat a dél-koreai Busanba, akár PC-n, akár konzolon játszik.

Hirdetés

Pár hete vált elérhetővé a publikus tesztszerveren az Overwatch D.Vához kötődő területe, a Busan. 

Hirdetés

A Control pályát még finomítgatták egy kicsit, viszont mostantól az éles szervereken is aktív, úgyhogy bárki, bármilyen platformon megnézheti, hol készült a MEKA, amiben az egykori e-sportoló lány üldögél, amíg fel nem robban.

Emellett változott néhány karakter is. Brigitte Shield Bash-e nem írja felül mások nekirohanós támadását, Reinhardt Earthshatter ultija jobban eltalálja a falakhoz közel lévőket, valamint az emelkedőkön és a payloadon is átmegy, viszont a pajzsok mögé bújtakat vagy a támadási zónába a támadás után belépőket nem sebzi; Roadhog alternatív tüzelése kevésbé hat távolra és Reinhardt pajzsa ellen, Widowmakerrel pedig jobb lesz a szigony segítségével mozogni. Próbáljátok ki az újdonságokat, aztán mondjátok el, mit gondoltok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)