Hirdetés

Overwatch - a legjobbak a rendszer gyengeségeit kihasználva jutottak a csúcsra

|

Néhány játékos nem csak a tehetségének köszönheti, hogy a neve a ranglisták élén szerepel.

Hirdetés

Még pár napig dübörög az Overwatch harmadik kompetitív szezonja, sokan pedig mindent megtesznek, hogy minél jobb rangot érjenek el. Néha kicsit többet, mint ami a fair play keretei közé tartozna.

Egyre több a panasz az Overwatch hivatalos fórumain, hogy pár kreatív csapat mindent megtesz, hogy megkönnyítse a ranked meccseket. Ehhez "mindössze" annyi kell, hogy jóval gyengébb képességű ellenfelekkel játszanak, akiket könnyen leiskolázhatnak. Brazil játékosoknak tűnt fel, hogy több társuk irreálisan magas KDA mutatóval vagy damage outputtal rendelkezik, emellett hihetetlen gyorsasággal növeli a CP-jét.

A srácok titka, hogy olyan órákban játszanak, amikor csak nagyon kevesen lézengenek a szervereken, többnyire a hajnali órákban, vagy kora reggel. Az esélyeiket azzal maximalizálják, hogy teljes 6-os stackkel keresnek meccset - így nem kapnak gyengébb társat, csak az ellenfelük CP-je lesz az övéknél jóval alacsonyabb.

A kompetitív játékok terén nem újdonság, hogy vannak olyanok, akik bármit megtesznek, hogy valamilyen módon kihasználják a rendszer és a matchmaking hibáit. Ebben az esetben viszont mégsem lehet arra utasítani őket, hogy ejnye-bejnye, miért nem alszanak hajnalban, mint minden más "normális" ember.

Ti mit gondoltok a jelenségről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)