Hirdetés

Overwatch - júniusban jön a kompetitív mód, külön balanszolják a konzolos és PC-s verziót

|

Tegnap a fejlesztői kérdezz-felelek alatt sok fontos titokra derült fény, például arra, hogy hogyan is működik majd a rangsorolt játék.

Hirdetés

Már hajnali 1 óta dübörög az Overwatch, és mindenki, sőt, még mindenki rokona is ezzel játszik jelenleg (csak én nem, mert híreket írok éppen). Egy fontos dolog még hiányzik a játékból, de nem véletlenül. Jeff Kaplan elmesélte, hogy mi újság van a rangsorolt móddal.

A tegnap esti Q&A alatt Jeff elmondta, hogy a játék első nagyobb frissítése június végére várható, és ez fogja majd elhozni a kompetitív módot. Nagy örömömre letettek a havi szezonok ötletéről is, és várhatóan 2,5-3 hónapig tart majd egy-egy rangsorolt időszak.

Emberünk a konzolos verzióval kapcsolatos kételyeket is eloszlatta. Mivel a kontrolleres játék kicsit megbonyolítja a dolgot ezért nem teljesen ugyan úgy fogják balanszolni, mint a PC-s verziót.

Tegnap kijött az évad utolsó animációs videója is, ami Soldier 76-ot helyezte a középpontba, de Jeff elmondása szerint biztosan lesznek még ilyen videók, ahogy képregényeket, és könyveket is várhatunk még.

Játékmódok terén egy darabig még nem kapunk újdonságot, de már vannak ötleteik a fejlesztőknek, és jelenleg is tesztelgetik ezeket. A folyamatosan változó Brawl módhoz rengeteg őrült extrával készülnek.

Jeff elárulta, hogy folyamatosan figyelnek minden fórumot, és látják, hogy lenne igény kampányra. Egyelőre nem ígérnek semmit, de nincs kizárva, hogy lesz a jövőben valamilyen sztori-orientált játékmód.

Egyelőre ennyit osztottak meg velünk, aztán a játékosok meg is rohanták a szervereket. És vártak a töltőképernyőt bámulva...

Mostanra már helyreálltak a dolgok, így amint itt végeztem, én is csatlakozom a harchoz. Ti nyomjátok már az Overwatchot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)