Hirdetés

Overwatch - 23 ezer csalót tiltottak ki, de ez még csak a kezdet

|

Dél-Koreában elkezdett takarítani a Blizzard, de a banok valójában kevés hatással lesznek a közösségre, így komolyabban rámennek a csalásvédelemre.

Hirdetés

A Blizzard Overwatch csapata egy kis takarításba kezdett, és első körben kitiltottak 22 865 fiókot, többségüket harmadik féltől származó segédprogram használatáért. A gond az, hogy mivel Dél-Koreáról van szó, ez sokat nem segít.

Koreában a játékosok többsége PC Bangekből nyomja, ami azt jelenti, hogy az óradíj kifizetésének fejében gyakorlatilag ingyen játszhatják a 40 eurós programot.

Ha valaki Európában vagy Amerikában tiltanak ki, akkor alsó hangon 10 000 forint körül lesz az új fiók beszerzése. Koreában a kitiltott játékosnak csak egy új accountot kell csinálniuk a PC Bangben, és így maximum a kozmetikai tárgyaikat veszítik el.

Ezzel persze a Blizzard is tisztában van, így most azzal vannak elfoglalva, hogy a különböző online közösségekben terjedő csalásokat használhatatlanná tegyék. Reméljük sikerül nekik, mert Koreában több közösséget is tönkretettek a PC Bangekből vidáman csaló játékosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)