Hirdetés

Overwatch - dedikált szerverek lesznek, LAN nem

|

Egy picit reménykedtünk benne, hogy az Overwatch játszható lesz LAN-ban, de a Blizzard ehhez is kötelezővé teszi a Battle.net használatát.

Hirdetés

Az arena shooterek egykoron LAN-partyk állandó résztvevői voltak, és a klasszikusokat senki nem veszi el tőlünk.

Az Overwatch viszont nem lesz a társunk, ha egy haverunk tóparti nyaralójában, a civilizációtól és az internettől elzártan akarunk játszani. A rendező, Jeff Kaplan elárulta, hogy a játék nem támogatja a privát szervereket, és mindenképp a Battle.netre kell csatlakozni, ha játszani szeretnénk. Ennek ellenére összehozhatunk saját ízlésünkre szabott meccseket, beállíthatjuk, hogy csak a barátaink csatlakozzanak, vagy csak bizonyos beállítások mellett lehessen játszani, és a Blizzard jelenleg is dolgozik azon, hogy a lehető legjobb megoldást találja. A lényeg, hogy ha az Overwatch-csal akarunk játszani, net mindenképp kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)