Hirdetés

Overwatch - hamarosan bejelentik a következő karaktert?

|

Apró, de észrevehető változások történtek a publikus tesztszerveren, melyek azt sugallják, hogy akár már márciusban bemutathatja a Blizzard az Overwatch új hősét.

Hirdetés

A Blizzard nem sieti el a hőskínálat bővítését, de ez nem is baj: inkább szánjanak az új karakterekre elég időt, és legyenek jól balanszolva, mint hogy csak úgy kiadják őket, felborítva ezzel a rendszert. 

Az első extra hős, Ana tavaly júliusban került be, míg Sombrát novembertől választhatjuk. Ha a tendencia folytatódik, simán elképzelhető, hogy a harmadik már márciusban megérkezhet. Jelenleg úgy tűnik, ez Doomfist lesz, és ezt nem csak az alapján gondolhatjuk, hogy Terry Crews nagyon szeretné megszólaltatni, hanem más utalásokból is. Az egyik, hogy a napokban megváltozott a PTR-kliens menüzenéje, a szokásos dallam helyett Doomfist dalát hallani a menüben (ami az első cinematic alatt, sőt, Crews videójában is szólt).

A fájlok között valaki talált egy wire mesh modellt, ami a Numbanin található payloadé (ezen van Doomfist kesztyűje), de az üveg ki van törve.

Emellett átdolgozták kicsit a hősgalériát is, megváltoztatták az elrendezést, ami önmagában nem sokat jelent, de olyan, mintha már meglenne az új hős helye.

Március 10-12 között rendezik az idei PAX Eastet, könnyen elképzelhető, hogy a Blizzard ott jelent be valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)