Hirdetés

Overwatch - Doomfist az összes többi karaktert képes majmolni

|

Ha már bekerült a játékba a Talon egyik vezető alakja, akkor miért is ne csináltatnánk meg vele az összes hős highlight intróját?

Hirdetés

Tegnap este megjött a játékba Doomfist, az Overwatch egyik legjobban várt karaktere. A hőst azóta is nyúzzuk (már ha be lehet éppen jutni, nem könnyű), és köszönhetően a Doomfist Elimination Brawlnak, mindenki lenyomhat vele egy próbakört, anélkül, hogy a csapattagjainkkal kellene harcolni a választás lehetőségéért.

Gyakorlás helyett azonban GRZ NGT inkább úgy döntött, hogy megfogja Doomfist modelljét, és eljátszatja vele az összes karakter highlight intróját. Az eredmény csodálatos, nézzétek:

Ti kipróbáltátok már az új karaktert? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)