Hirdetés

Overwatch - ezért nem Terry Crews lett Doomfist szinkronhangja

|

Ugyan az Overwatch készítői soha nem erősítették meg, hogy Terry Crews lenne Doomfist szinkronhangja, sokan csalódottak voltak, hogy nem a színész kapta a szerepet. A választás magyarázata ennek ellenére kifejezetten egyszerű.

Hirdetés

Terry Crews rajongói irányíthatják majd kedvencüket egy nagyszabású játékban, de nem az Overwatch gonosza, Doomfist hangjaként találkozhatnak a színésszel. A Blizzard a Comic-Con alkalmával rendezett panelbeszélgetés során sem kerülhette meg a témát, de nincs igazán drámai magyarázata, miért Sahr Ngaujah-t választották.

Hirdetés

Az Overwatch vezető írója, Michael Chu elmondta, hogy különösebb gondjuk nem volt Crews-zal, de nem illett hozzá a szerep.

"Imádjuk Terryt, nagyon menőnek tartjuk. Meg is látogatott és nagyon jól szórakoztunk. (...) Mikor Doomfistet kerestük, egy nagyon határozott elképzelésünk volt, tekintve a történetben betöltött szerepét. Aztán mikor a meghallgatások korai szakaszában meghallottuk Sahrt, aki a Doomfistet alakító színész lett, egyszerűen el voltunk ragadtatva. Rögtön, ahogy meghallottuk, azt mondtuk, »Atyaég, ő Doomfist!«"

A végeredményen pedig hallatszik is, mire gondolt az Overwatch történetéért elsősorban felelős Chu. A Crews kampányvideójában hallott extravagáns előadás helyett sokkal inkább egy határozott, kemény, de nyugodt karaktert kaptunk, ami jobban is illik a háttérben akciózó alvilági szervezet, a Talon kulcsfigurájához.

Szerintetek jól döntött a Blizzard?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)