Hirdetés

Overwatch - a hétvégén dupla mennyiségű XP jár

|

Ismét érdemes lesz hősnek állni, ugyanis hamarosan kétszer annyi tapasztalati pont jár majd a meccsek után, mint általában.

Hirdetés

Már több mint egy éve épül-szépül a Blizzard legújabb univerzuma, folyamatosan érkeznek az új tartalmak, és már másokat is megihletett az Overwatch világa. Ráadásul most a stúdió segít, hogy még az évfordulós esemény vége előtt szerezhessünk pár loot boxot.

Magyar idő szerint június 9-én, hajnali 2-kor élesedik az akció, amely során minden lejátszott meccsért dupla mennyiségű tapasztalati pontot kapunk, és egészen az évfordulós ünneplés befejezéséig tart, ami június 13-án, reggel 9 órakor lesz. A Blizzard közzétett egy térképet is, ami remekül szemlélteti az indulási időpontokat az egyes időzónákban.

Érdemes lesz kihasználni a bónuszt, mert így még nagyobb esélyünk van rá, hogy megszerezzünk pár menő, évfordulós cuccot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)