Hirdetés

Overwatch - sokkal kisebb eséllyel nyitunk majd ki olyan tárgyat, ami már megvan

|

Az első 100 szint után meglepően sokszor nyithatjuk ki ugyanazokat a tárgyakat, akkor is, ha még rengeteg meg nem szerzett loot van a listában. Ez változni fog.

Hirdetés

Tegnap megjött a legfrissebb fejlesztői napló, amiben az Overwatch csapat feje, Jeff Kaplan hozott két, régóta várt jó hír. Az egyik volt ezek közül, hogy sokkal kisebb eséllyel nyithatunk majd másodpéldányokat a már megszerzett cuccokból.

Ez egyébként egy viszonylag komoly probléma volt eddig. Én jelenleg 300-as szint körül vagyok, és nagyon gyakran kapok olyan ládákat, amikben 3 vagy akár 4 duplicate is van. Ha valami, ez le tudja lombozni a gyűjtögető lelkeket. Jeff tegnapi videója szerint ilyen szerencsétlen esetből sokkal kevesebb lesz a jövőben.

Másik fontos újdonság, hogy a Blizzard végre megoldotta a lementhető Highlightokat, így lehetőségünk lesz videós formában kimenteni nagy pillanatainkat. Az új rendszerről minden részletet elmesél Jeff egy teljesen indokolatlan D.Va mezben:

Ezek a változások már tesztelhetőek a PTR szerveren. Az éles játékba néhány héten belül várhatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)