Hirdetés

Overwatch - D.Va szinkronhangja visz körbe minket a Blizzard főhadiszállásán

|

Újabb emlékeztetőt kaptunk arról, hogy az Overwatch szinkroncsapata tele van jó arcokkal. Ma D.Va visz el bennünket egy sétára.

Hirdetés

Charlet Chung adja D.Va hangját, már amikor nem táncol a kollégáival, vagy járja körbe a Blizzard HQ-t. A színésznő annyira hálás a rajongóktól kapott szeretetért, hogy gondolta, meghálálja azt egy körsétával.

Charlet menet közben elkapott pár jól ismert arcot és hangot az Overwatch csapatából, így természetesen mindenki kedvenc Jeff Kaplanje is feltűnik a videóban. Érdemes végignézni az anyagot, és nem csak azért, mert Charlet egy iszonyatos tündérbogár, de a Blizzard szentélye is elképesztő látvány egy rajongónak.

Az Overwatch hamarosan még több tartalommal bővül. Nemsokára (ha hihetünk a pletykáknak) egy új színésszel bővül majd a banda, az új hős érkezésének köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)