Hirdetés

Overwatch - az új frissítés új bugokat is hozott

|

Megérkezett a játékba a negyedik kompetitív szezon és az 1.8-as patch is, ami sok mindenen változtatott, de a játékosok nem maradéktalanul elégedettek.

Hirdetés

A szerverböngésző behozása mellett az új frissítés erősített D.Va pajzsán, amin így már közvetlen közelről sem lehet átlőni és Bastion is fontos változásokon esett át, de lehet, hogy egy kicsit mellélőtt a Blizzard, mert egyik sem működik megfelelően.

D.Va Defense Matrix képessége már minden lövedéket elhárít, de a játékosok találtak egy bugot, amitől gyakorlatilag értelmetlenné válik a pajzs, ugyanis ha valaki egy csapattárs mögött áll, és rajta keresztül lő a hősre, akkor gond nélkül tudja sebezni még a pajzson keresztül is. Itt egy videó, ami remekül demonstrálja a hibát:

Rengeteg panasz érkezik az új Bastionra is, aki már mozgás közben is tudja magát gyógyítani, illetve a passzív képességének köszönhetően nagyon szívóssá válik Sentry módban. Kritikus sebzést ugyan már nem tud bevinni, de ennek ellenére még mindig erős, és arra is volt már példa, hogy több hős ultimate képességét is gond nélkül túlélte, ha közben javította magát, vagy gyógyították.

Remélhetőleg a Blizzard hamarosan lép az üggyel kapcsolatban, és javítja a hibákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)