Hirdetés

Overwatch - D.Va egy kicsit bekavart

|

Bizarr probléma jelentkezett a napokban az Overwatchban: a kliens befagyott, amikor csak D.Va a meccsben volt.

Hirdetés

Amikor egy hősre azt mondjuk, hogy broken, akkor általában nem úgy értjük, hogy annyira borzalmas, hogy szétveri a játékot. Most ez is megtörtént, lévén az 1.10.1-es frissítést követően rengetegen jelezték, hogy D.Va miatt szétesik az Overwatch kliensük.

Annyi bejelentés érkezett, hogy a Blizzard végül kivizsgálta a dolgot, és mint kiderült, tényleg arról volt szó, hogy D.Va jelenléte kifagyasztotta a játékot. A fejlesztők elérhetetlenné tették a karaktert pár órára, de szerencsére gyorsan sikerült orvosolni a problémát, így már minden működik, ahogy annak működnie kell.

Még jó hogy megoldották a dolgot, hiszen jövő héten az új skinnek köszönhetően valószínűleg rendesen megugrik majd a D.Va játékosok száma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)