Hirdetés

Overwatch - gyengül, viszont új képességet kap D.Va

|

Kiderült, hogy a Blizzard már egy ideje tervezi átalakítani a hőst, és házon belül tesztelgetik az újdonságokat, amiről az egyik fejlesztő most is be is számolt a játék hivatalos fórumán.

Hirdetés

A frissítések és új tartalmak szállítása mellett a stúdió igyekszik balanszolni a már meglévő karaktereket is, és úgy tűnik, hogy a soron következő nerfnek D.Va lesz az egyik áldozata. Azonban a gyengítés mellett erősödik is egy picit a rózsaszín mechet irányító lány, sőt, még egy vadonatúj trükkre is képes lesz.

Hirdetés

Az Overwatch egyik dizájnere, Geoff Goodman a Battle.net fórumon osztott meg egy hosszú bejegyzést, miszerint átdolgozzák a hőst, és egy-két részletet is elárult. A Defense Matrix, azaz a lövedékeket elhárító pajzs energiája kétszer gyorsabban fog csökkenni, tehát gyakorlatilag feleannyi ideig lehet aktív, mint eddig.

Az egyik újítás az, hogy D.Va már a Booster használata közben is tüzelhet ágyúival, de ezen kívül kap még egy új, Micro Missiles névre hallgató képességet, ami egy csomó kis rakétát zúdít az ellenfélre, ráadásul az alaptámadás és más képességek használata közben is aktiválhatjuk.

Egyelőre még nem tudni, mikor lépnek életbe ezek a változások, de Goodman szerint hamarosan már tesztelhetővé válnak a PTR-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)