Hirdetés

Echo lesz az Overwatch következő hőse, már a képességeit is megcsodálhatod

|

Pár napnyi hergelés után a fejlesztők hivatalosan is lerántották a leplet a hamarosan érkező Overwatch karakterről.

Hirdetés

Echóval először 2018-ban találkoztunk, McCree és Ashe közös kisfilmjében. Ő volt a rakomány, amit a banditák le akartak nyúlni, de a pisztolyhős visszavette a titokzatos fehér kapszulát, és kiengedte onnan a csoda omnicot. Azóta a pillanat óta várjuk, hogy Echo bekerüljön a játszható karakterek sorába, és úgy néz ki, hogy ez a pillanat hamarosan végre el is érkezik.

Hirdetés

A karakter háttértörténeteból többet tudtunk meg az Origin Story trailernek köszönhetően.

A fenti anyagból kiderült, hogy Dr. Liao belehalt Echo elkészítésébe. Az Overwatch egyik alapító tudósa az életét adta azért, hogy megalkossa a szuper intelligens robotot, ami egy nap megváltoztathatja a világot. Ha arra vagytok kíváncsi, hogy milyen eszközei lesznek erre, akkor nézzétek meg ezt a videót:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)