Hirdetés

Overwatch - úgy tűnik, nem Efi lesz az új hős

|

Az Overwatch rendezője arról beszélt, hogy a nemrég feltűnt kislány valóban kapcsolódik majd a következő hőshöz, de nem ő lesz az.

Hirdetés

Néhány napja megjelent egy fiktív interjú az Overwatch hivatalos blogjában, a rajongók pedig azonnal nekiláttak az újabb elméletek gyártásának, de most újabb részletekre derült fény.

Jeff Kaplan a DICE Summiton tartott előadása után nyilatkozott a Polygonnak:

"Efi része lesz a következő játszható karakter történetének, de ezt a hőst még nem jelentettük be."

- mondta Kaplan. Viszont miközben a színpadon beszélt, érdekes képeket vetítettek mögötte, és néhányan eddig még be nem jelentett hősöket véltek felfedezni. Először 2014-ben röppent fel az a pletyka, hogy érkezik majd a játékba egy pók-tank hős, és a tegnapi előadás során ismét láthattuk a koncepciót. Még januárban szivárgott ki a 4chanre az információ, miszerint egy Anchora névre hallgató, Numbaniból származó női omnic lesz a következő hős, és teljesen véletlenül a nemrég meginterjúvolt Efi Oladele is ott él.

Arról is pletykáltak már, hogy a későbbiekben játszható karakter lesz Winston MI asszisztense is, Athena, aki az Overwatch hősök visszahívásáért volt felelős. Kaplan előadása közben a háttérben feltűnt néhány játékbeli karakter sziluettje, és köztük volt Athena is, de már korábban is láttuk néhány képen.

Már egyre valószínűbbnek tűnik, hogy tényleg nem Doomfist lesz a következő hős, de jelenleg azt sem tudnánk megtippelni, hogy a sok jelölt közül végül ki fog bekerülni a játékba. Mindenesetre figyeljük az eseményeket, és értesítünk titeket, ha van valami fejlemény vagy egy bejelentés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)