Hirdetés

Overwatch - egy eddig ismeretlen kislány lehet az új karakter?

|

A fejlesztők közzétettek egy rövid interjút, ami után ismét megkezdődtek a találgatások az Overwatch következő hőse körül.

Hirdetés

Jeff Kaplan múltkori bejegyzése után már nem vagyunk biztosak abban, hogy Doomfist lesz az új karakter, és most lehetséges, hogy a Blizzard meg is cáfolta az elméletet.

Felkerült a játék hivatalos blogjába egy fiktív beszélgetés, amelyben egy 11 éves kislány, Efi Oladele válaszol az interjúztató kérdéseire. Efiről azt kell tudni, hogy már ennyire fiatalon nagy sikereket ért el a robotika és a mesterséges intelligencia terén, ráadásul megnyerte az Adawe Foundation géniuszoknak járó ösztöndíját is.

A történet szerint a kislány Numbaniban lakik, és tudjuk, hogy az ott lévő payload hordozza Doomfist kesztyűjét, így könnyen elképzelhető, hogy ez a sztori valahogy kapcsolódik hozzá. Nem tudni tehát, hogy Efi egy új Overwatch karakter lehet-e, vagy csupán valamilyen módon kötődik majd a következő hőshöz. Mindenesetre várjuk a további fejleményeket, és rögtön írunk majd róla, ha a Blizzard bejelent valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)