Hirdetés

Overwatch - elképesztő rajongói játékmód született (videó)

|

Vannak, akik az Overwatchban lévő játékmódok kipróbálása után egy kis kísérletezéshez is kedvet kaptak, ebből született a játék elég látványosra sikerült rajongói módja is.

Hirdetés

Bár az Overwatch játékmódjai eddig nem lettek különösen változatosak, talán számíthatunk a jövőben valami meglepőre a Blizzardtól. Addig is viszont akadtak, akik már kitalálták a saját új módjukat, ami két karakter egészen érdekes kölcsönhatására épül.

Az egész móka Genji képességére alapul, amivel képes kivédeni a rá kilőtt lövedékeket és abba az irányba visszalőni azokat, amerre éppen céloz. A csapatonként három Genji így adogatja egymás között az Overwatch talán leglassabb lövedékét, a Symmetra fegyveréből kilőhető energiagömböt. Ez eleinte nem is olyan bonyolult, viszont ahogy egyre több lövedék kerül a vonatba, egyre nehezebb úgy időzíteni a hárító képességet, hogy az érkező energiagömbök mindegyikét továbbítani tudjuk, még akkor is, ha minden bizonnyal az egyéni játékmódban nullára csökkentették a képesség újratöltéséhez szükséges időt.

Bár ez egy darabig szórakoztatónak tűnik (amellett, hogy elég látványos is), az Overwatch alap játékmódjainak helyét nem valószínű, hogy átveszi majd. Bár egy Weekly Brawlhoz még akár jó alapötletet is szolgáltathat a zsonglőr Genjik mutatványa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)