Hirdetés

Overwatch - tesztelésre kész az új terület

|

Stílusosan német földön jelentette be a németországi Overwatch pályát a Blizzard. A kivételezettek pedig mától már ki is próbálhatják.

Hirdetés

Az Eichenwalde nevű pálya híre először az idei Gamescomon kapott szárnyra. Ez egy elhagyatott kastély Németországban, Stuttgart mellett, ahonnan elvileg Bastion származik. Elég jól néz ki.

A pálya mától mindenkinek elérhető a teszt szerveren (PTR), a nagyközönség pedig egy szeptemberben érkező frissítéssel csapathatja a romok között. A pályán egy payloadot kell végigkísérnünk, vagy épp megakadályozni, hogy betörjék vele a kastély kapuját.

Az Eichenwalde egy külön Brawlban is elérhető lesz azoknak, akik csak ezen az egy pályán szeretnének folyamatosan játszani. A frissítéssel egyébként két új Reinhardt kinézetet is kapunk, ezek mától szintén elérhetőek a teszt szerveren játszóknak.

A tény, hogy a pálya végre bekerült PTR szerverre azt jelenti, hogy már igazán közel van a széleskörű megjelenés is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)