Hirdetés

Overwatch - rendeld elő nálunk extra ajándékokért!

|

Csapj le az Overwatch-ra a GameStar előfizetői akciójában, és zsebeld be a menő ajándékokat!

Hirdetés

Az elmúlt napokban több millió játékos próbálta ki az Overwatch nyílt bétáját, ami meggyőzte a rajongókat arról, hogy ez a játék bizony minden tekintetben fantasztikus. Az egyedi karaktereknek, a remek pályatervezésnek, a pörgős játékmenetnek és a taktikai lehetőségeknek köszönhetően garantált, hogy hosszú ideig remekül szórakozunk majd a játékkal. Ha többet akarsz tudni róla, akkor olvasd el Mocsy előzetesét a játékról!

Ha te is a rajongók közé tartozol, akkor az Origins Editiont neked találták ki! Ez a speciális kiadás az alapjátékon kívül az alábbiakat tartalmazza:

- 5 Origin skin a játék legmenőbb karaktereihez
- Tracer, mint játszható hős (Heroes of the Storm)
- Baby Winston Pet (World of Warcraft)
- Overwatch kártya hátlap (Hearthstone)
- Mercy's Wings szárnyak (Diablo III)

És ez még csak a kezdet. Ha nálunk rendelitek elő az Origins Editiont, akkor emellé nemcsak egy garantált ajándékot zsebelhettek be, de választhattok is egyet a további extrák közül:
- Noire Widowmaker skin (garantált ajándék)
- Műanyag kitűzőszett (választható)
- Ominc Crisis emlékérme (választható)
- Fém Overwatch kitűző (választható)
- Az Overwatch játszható karaktereit ábrázoló fémplakett (választható)

Rendeld elő még ma az Overwatch Origins Editiont nálunk, és szerezd meg az előrendelői ajándékokat! Előrendeléshez kattints ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)