Hirdetés

Overwatch - akár a játékba is bekerülhetne ez a rajongói pálya

|

Egy lelkes Overwatch rajongó létrehozott egy pályát, ami kidolgozottságában vetekszik a hivatalos pályákkal is.

Hirdetés

Amíg Jeff Kaplan a kandalló mellett melegedett, addig Joshua llorente egyedül létrehozott egy tejlesen egyedi Overwatch pályát.

Hirdetés

Bár már található a játékban egy egyiptomi pálya, de ez sem tántorította el az alkotót, hogy megalkossa Kairót az Overwatch világában. Két hónapig készült az alkotást, és ahogyan a fejlesztő állítja, minden assetet, belértve a textúrákat és modelleket is saját kezűleg készítette.

Első ránézésre egy turistanegyed promoanyaga is lehetne a fenti videó, de ha alaposabban megnézzük egy jól összerakott pályát láhatunk. A folyosók és sikátorok igazai paradicsomi környezetet nyújtanak a Tracer játékosoknak.

"Igen, ez az! Így néz ki igazából Egyiptom. Egy csodálatos elegye az iszlám és az antik egyiptomi építészetnek, itt-ott modern hatással. Forrás: egyiptomi vagyok"

Ilyen és ehhez hasonló dícséreteket kapott az alkotó YoutTube-on és Redditen. Sokan kérdezték Joshuatól, hogy miért nem dolgozik már a Blizzardnál. A szerény alkotó erre azt válaszolta, hogy nagyon sokat kell még tanulni. Tapasztalatot fog szerezni a helyi játékiparban, majd ha ezzel megvan, akkor a jövőben talán beadja jelentkezését a Blizzardhoz.

Az Overwatch nem csak a Cairo térképet ispirálta, Joshua YouTube csatornáján egy Favela című pálya is megtalálható.

Hogy tetszenek az alkotások? Ti eltudnátok képzelni mint hivatalas Overwatch pályák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)