Hirdetés

Overwatch - jönnek a különálló fegyverskinek?

|

Az Overwatch legújabb hősét bemutató videó talán azt is elárulta, milyen új cuccokkal tölti meg a játékbeli loot dobozokat a Blizzard.

Hirdetés

Akinek a játékidejét nagyrészt az Overwatch tölti ki, könnyen megszerezhet egy csomót a játék kiváló minőségű kozmetikai tárgyai közül. Így a készítők számára folyamatos kihívás, hogy mivel töltsék meg a loot dobozokat, amire úgy tűnik, hogy a fegyverskinek adják a következő választ.

Hirdetés

Még kedden jelent meg a videó, amiben az Overwatch csapatának tagjai mesélnek róla, hogyan lett egy egyszerű névből tényleges játszható karakter Doomfist, de ebben nem csak a Talon főnökére volt érdemes odafigyelni. Néhány sasszemű rajongó kiszúrta, hogy két karakter kezében is a megszokotthoz képest egészen máshogy kinéző fegyver van, amik nem egy új skin részei. A  lejjebb látható videó vége felé Soldier: 76 és Sombra kezében is egy új kinézettel ellátott csúzli látható.

Eddig a teljes karakter külsejét átalakító skinek mellett csak a kompetitív módban megszerezhető arany festések adtak rá lehetőséget, hogy kicsit feldobjuk hőseink eszközeinek külsejét. Ha viszont az Overwatch művészeit ráállítják az új skinek gyártására, ezen a téren is komolyan bővülhet a választék.

Ti milyen új kozmetikai cuccokat látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)