Hirdetés

Overwatch - a fejlesztők már tesztelik az új hőst, rengeteg újdonságra számíthatunk idén

|

A játék producere ismét kamera elé ült, hogy elregélje nekünk, milyen volt az Overwatch tavalyi éve, és mire számíthatunk az új esztendőben.

Hirdetés

Megjelenése óta már sok mindennel bővült a Blizzard lövöldéje, és talán nem kapunk olyan gyakran új hőst, mint egy free-to-play MOBA játékban, de a minőségre eddig még nem lehetett panasz. A srácok 2018-ban is sok új tartalommal készülnek, lesznek új karakterek, pályák és természetesen minden jóval megpakolt loot boxok.

Hirdetés

A legújabb fejlesztői videóban Jeff Kaplan kíván boldog új évet mindenkinek, és sorra veszi, hogy mi mindennel bővült tavaly a népszerű hero shooter. Kaptunk új pályákat, játékmódokat, eseményeket, hősöket, egy csomó új kozmetikai cuccot, és idén sem fogunk hiányt szenvedni az új tartalmakból.

Hamarosan visszatér a kínai újévet ünnepelendő event is, ami ezúttal a Year of the Dog nevet viseli majd (elvégre a kutya éve lesz), de a sztori szempontjából fontos Uprising esemény is átalakul egy kicsit. Ha már a történetnél tartunk, Kaplan megemlítette, hogy újabb rövidfilmekre és képregényekre is számíthatunk idén, tehát a lore szerelmesei is örülhetnek majd. Emellett nemsokára indul az Overwatch League, így pedig a különleges, csapatok által ihletett kinézetek is elérhetővé válnak.

Az új pályák közül egyelőre csak a BlizzardWorld ismert, ami szintén hamarosan bekerül a játékba. A játék producere a 27. hősről is beszélt egy kicsit, elmondta, hogy már javában tesztelik a fejlesztők az új karaktert, de ennél többet nem árult el róla. Remélhetőleg már csak hetek, esetleg hónapok kérdése, és ismét előáll a Blizzard egy izgalmas szereplővel.

Szerintetek hogyan lehetne még jobbá tenni a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)