Hirdetés

Csak bizonyos hősöket választhatunk majd kompetitív Overwatchban

|

Jeff Kaplan legutóbbi fejlesztői naplója az egyensúlybeli frissítésekről és a meta megkavarásáról szólt.

Hirdetés

Tegnap este a Blizzard kitette az év első fejlesztői naplóját, amiben ismét a mi kedvenc Jeff Kaplanünk ült a kamera elé. Az Overwatch csapat feje válaszolni akart pár, a kompetitív metára vonatkozó kritikára, és kifejtette, hogy mi lesz a fejlesztők filozófiája az egyensúlybeli változtatásokat illetően. A lényeg: sokkal agresszívabbak lesznek.

Hirdetés

Jeff elmondta, hogy a jövőben többször fognak változtatásokkal próbálkozni, és ha valami nem sül el jól, akkor azonnal visszavonják. Kevésbé lesznek óvatosak, és igyekeznek majd mihamarabb orvosolni a nagyobb problémákat. El szeretnék kerülni, hogy egy bizonyos csapatösszeállítás hosszú távon uralja a kompetitív ranglétrát, ebben pedig a Hero Pool rendszer is segíteni fog.

A Hero Pool azt jelenti, hogy az új rendszer beépítése után bizonyos hősök (a pályákhoz hasonlóan) le lesznek tiltva a kompetitív részlegben. Hetente lesz rotáció, ezzel biztosítva, hogy más és más hősök kerülnek a reflektorfénybe. Ezt a rendszert egyébként az Overwatch League is használni fogja.

Az utolsó fontos újdonság az Experimental Card lesz, ami egy új menüpontként fog felbukkanni az Overwatchban. Itt kipróbálhatunk majd tesztelésre váró változtatásokat, mint pálya átrendezéseket vagy játékmód változtatásokat. Gyakorlatilag egy a főkliensbe épített PTR-szerű tesztzóna lesz, csak az itt töltött időnkért kapott az XP-t és lootot megtarthatjuk ellentétben a tesztszerverrel, ahol az elért eredményeinket mindig hátra kell hagynunk.

Főleg a Hero Pool lesz itt a legvitatottabb változtatás. Kíváncsiak leszünk, hogy hogyan fog ez elsülni az éles szervereken, és az e-sportban. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)