Hirdetés

Overwatch - az egyik streamer fidget spinnerekkel irányította Genjit

|

Ez a hír annyira 2017, de a fidget spinneres Owerwatch játékos még így is ügyesebb, mint mi, szóval egy megtekintést megér.

Hirdetés

A streamer, aki komoly munkát fektetett abba, hogy Winstont banánokkal irányítsa, most új irányítási megoldást dolgozott ki. Ezúttal fidget spinnerekkel irányította egy kedvenc Overwatch hősét, Genjit, és még sikeresen le is vágott vele ellenséges játékosokat.

Hirdetés

A megoldás egyébként nem túl bonyolult: a pörgettyűk egy fadeszkán ülnek, ami alatt van egy áramkör. Ez fordítja le a jeleket, a spinnerek közepén pedig egy-egy gomb van lövéshez, ultihoz, ilyesmihez. Működés közben ez így néz ki:

Aki többet akar látni belőle, az itt megtalálja a teljes felvételt.

Én, aki egérrel nem találom el egy Roadhog fejét, csodálattal (és némi megvetéssel) nézem, ahogy valaki csak pörgetéssel mészárol. Még akkor is, ha a fidget spinner 2018-ban már idejét múlt dolog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)