Hirdetés

Ilyen lenne az Overwatch verekedős játékként

|

Néhány rajongó elképzelte, milyen érzés lenne árkád gépeken püfölni egymást az Overwatch karaktereivel. Eláruljuk: király!

Hirdetés

A Warcraft, a Diablo és a Starcraft után az Overwatch univerzuma is egyre terebélyesebbre hízik, immár több mint két tucat karakter püföli egymást a pályákon. Ennyi hős már egy verekedős játékhoz is elég lenne.

Hirdetés

A TGN csatorna készítői el is játszottak a gondolattal, hogy milyen lenne az Overwatch, ha verekedős játékot csinálna belőle a Blizzard. Az alábbi videóban két összecsapást is megnézhettek, az egyikben Reinhardt és Zarya, a másikban Doomfist és Genji csapnak össze. A highlight intrókból a karakterek bemutatkozása, az ultimate képességekből pedig super move-ok lettek ebben a Street Fighter és Mortal Kombat elemeket ötvöző játékban, ami ha elkészülne, valószínűleg azonnal megvennénk. Talán néhány extra képesség még ráférne a karakterekre, de ezt leszámítva teljesen rendben van a dolog.

Ti játszanátok egy ilyen játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)