Hirdetés

Overwatch - megtudtuk az első részleteket az idei halloweeni eseményről

|

A Blizzard a Twitteren kezdte meg a Halloween Terror 2018 felvezetését, ami ezúttal is izgalmasnak ígérkezik.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy idén sem maradnak halloweeni event nélkül az Overwatch játékosai, és a fejlesztők valószínűleg újból egy csomó menő skint pakolnak majd a játékba. Jövő hétig kell várnunk arra, hogy mindent megtudjunk.

Hirdetés

Most felkerült egy rövid teaser, illetve mellé egy versike az Overwatch hivatalos Twitter-oldalára, így kiderült, hogy az idei halloweeni buli október 9-én rajtol el, és egészen 31-ig tart. Azt még egyelőre nem tudni, miféle újdonságokkal készül a Blizzard, de a posztban lévő videóban a játék egyik Deathmatch és TDM pályája, a Chateau Guillard látható, szóval nagy valószínűséggel ebbe a kastélyba látogatunk majd el a Halloween Terror 2018 során.

Szerintetek mivel lehetne feldobni a játék halloweeni eseményét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)