Hirdetés

Overwatch - Hammond már játszható a tesztszerveren

|

Nem kellett sok idő, hogy a hörcsögöt bevetés közben is láthassuk, és Jeff Kaplan is elmondja, amit tudni kell. Megtudtuk, mire képes, és hogy egyébként Wrecking Ball néven szerepel a játékban.

Hirdetés

Nagyon okos, hörcsöghöz képest nagy, és egy jól felszerelt mechben ül: ő Wrecking Ball, avagy Hammond, aki a Holdon lévő kutatóbázisból került a Földre, és Junkertown mellett landolt.

Hirdetés

Természetesen ilyen felszereléssel mi más is lehetne, mint tank. Szigonyával képes magas helyekre felkapaszkodni és szakadékok felett átlendülni, gurulni tud, de ha megáll, dupla gépágyúval tüzelhet, és pajzsot is kap, ami a körülötte lévő ellenfelek számától függően lesz erősebb. A földbe csapódhat, hogy sebezze és hátralökje ellenfeleit. Ultimate-je a Minefield, amivel közelségérzékelős aknákat dobálhat szét. Természetesen ütközéssel is sebez, nem véletlenül kapta a Wrecking Ball nevet.

PC-n a publikus tesztszerveren már játszhattok vele, pár hét múlva élesbe is kikerülhet. Addig még finomítgatják, a képességeit elnézve van hova.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)