Hirdetés

Overwatch - így idegesíti a játékosokat a halálhörcsög

|

Hammond nagy sikernek örvend az Overwatch teszt szerverén, a játékosok pedig egyre kreatívabb módokat találnak a képességei kihasználására.

Hirdetés

A Wrecking Ball néven begurult Hammond meglehetősen vicces karakter tud lenni, amikor veled van. Ellened kevésbé mókás, ahogy a félcentis hörcsög egy hatalmas golyóban a payloadra akaszkodva gurul körbe-körbe a célponton.

Hirdetés

A kötele iszonyat szórakoztatóvá teszi a karaktert, ahogy azt a lenti videókon is láthatjátok.

A legszebb része az egésznek az, hogy egyedi meccsekben ha kikapcsolod a cooldownt, akkor akár pókemberezhetsz is mondjuk Numbaniban.

Daev szerint magam vagyok az idegesítő karakterek védőszentje, így kicsit küldetésemnek is érzem kitanulni Hammond trükkjeit. Én biztosan ezzel fogom tölteni a következő néhány hetet.

Nektek hogy tetszik a karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)