Hirdetés

Overwatch - Hanzo és Genji az új animáció két főszereplője

|

Folytatódik az Overwatch animációs sorozat, Widowmaker és Winston után Hanzo és Genji szomorú történetével.

Hirdetés

Jövő héten megérkezik végre az Overwatch, a nemrégiben lezajlott nyílt béta pedig nem tette könnyebbé a várakozást. Nagyon szívesen visszamennénk mi is játszani, viszont nem tehetünk mást, csak várunk, és loopolva nézzük az animációs rövidfilmeket, amiket a Blizzard rendületlenül gyárt.

Widowmaker és Winston kisfilmjét már láthattuk, a legújabb videó főszereplője pedig a két "sárkány", Hanzo és Genji. Az ugyanonnan származó, de más stílusban harcoló két karakter közötti viszony szorosabb, mint gondoltuk volna, de a többiről inkább meséljen a kisfilm, amit fent indíthattok el. Egyébként ki ismeri fel a helyszínt, ahol játszódik?

Az Overwatch május 24-én jelenik meg PC-re és konzolokra. Még mindig előrendelhetitek tőlünk menő, válaszható extra ajándékokért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)