Hirdetés

Overwatch - hamarosan véget ér a harmadik szezon

|

Elindult a szezon végi hajrá. Nemsokára zárulnak a ranglétrák, és a negyedik évad kezdetéig nem lesz aranyfegyver gyűjtögetés.

Hirdetés

Az Overwatch harmadik szezonja a végéhez közeledik, ami azt jelenti, hogy nemsokára mindenki megkapja jutalmát az elért eredményeinek függvényében. Ha még nem sikerült kimászni bronzból, akkor itt a véghajrá ideje.

A 3. kompetitív évad számunkra jövő hét szerdán, tehát február 22-én ér véget. Mindenki, aki legalább a 10 besoroló meccsét lejátszotta, megkapja majd a Season 3 festést és ikont, akik pedig feljutottak az 500 legjobb közé ők ezek animált verzióit kapják. Az elért rangtól függően adott mennyiségű kompetitív pontot is kap mindenki.

A negyedik szezon pontosan egy héttel a zárást követően, tehát Európában március 1-jén fog indulni. Aztán indulhat a következő menet az aranyfegyverekért. Ti melyikre hajtotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)